Promenad!

Nu har jag gått en vecka i skolan...Helt OK än så länge!
Idag så slutade vi tio i fyra men vi fick typ sluta halv fyra istället, vi hade teknik o jaaa...
Sen fick Leo och Iza leka en stund till  kanske klockan 6 sen så har jag suttit med spanska läxa sen gått promenad med jojo sen när jag gick hem hörde jag Julia och Agnes så gick till de och prata lite!:)

Hi five!

Jojjo som tagit fotot :)

Puss


Måndag :)

Idag börja skolan klockan åtta och så slutade den 15.20 för min del! Som sista lektion hade vi två timmars HK lektion och vi bakade snabba bagetter! Sen efter skolan så fick Leo och Matildas hund Iza träffa varandra! Först så var Iza jätte blyg en lite nfegis men sen så fällde hon leo gång på gång och hoppade över honom och han är större än henne!De var iallafall jätte roligt att titta på! Sen hämtade Julia sin hund Saga som tyckte de små va lite jobbiga så hon rymmde på en egen promenad! Nu håller jag på att ladda in bilder som jag straxska ladda upp och så ska jag fortsätta med min spanska läxa!

Ixa och Leo i början lite blyga!


Iza



Leo Saga Iza


Iza saga Leo


In acction


Iza knuffar först omkull Leo och sedan hoppar över! :)


Har massa fler rolig bilder orkr inte lägga upp dem nu det får bli en annan gång ;)
Nu ska jag gå och dricka te!
Puss!

Franzé gästbloggar

Hey guys!

Jaahni, vad görni alla söta emma-fans denna vackra söndag kväll?
Är det bara jag som sörjer över att skolan börjar imorn?
Emma verkar ha problem med att välja kläder , hon håller på och städar sitt lilla rum nu. Riktigt tjusigt !
Fast enligt mig borde hon måla rummet rosa (:<3
Paola (som för övrigt oxå är här) snackar städ tekniger me emmapenna typ, nu snackar de hundar....jag tror att de försöker stöta ut mig...uhm..eller ja okej jag är kanske liiiite osocial ^^
Emma har fjortis läppglans ( som hon påstor jag har gett henne, are we gonna believe that?)
Emma säger att hon har slabbat på sin garderob vägg,haha nån som vet vad det betyder?
I så fall ring 0707****** , in your as att ni får mitt nummer, thaha n00bs.
Nejnej, alla ni tusen läsare får inte ta åt er mina elacka ord :)
Kvinnorna i rummet är ur vettet ...jag är man om ni undrar, höhö

Aja, nu skall vi ha partaj .

Cya,
kyss o smek
//Franzé flickan <3

 
skiiiit snygga ridstövlar enligt mej <3

Tredjedagen i 8:an

Nu har jag just ätit mat, fondu fast jag åt vell inte så mycket fondu mera potatis haha:P
Idag har jag varit i skolan slutade typ tio i två,sen gick jag hem och påvägen stannade jag e kortis hos Matilda. När jag kom hem så åkte mamma och jag till IKEA vi köpte tyg till kuddar som vi ska ha i källaren och en palm grejs och några ljus ett med choklad smak som vi också ska ha i källaren!
Sen köpte vi också en tunnel som Leo kan springa igen en sån där lektunnel för små barn igentligen! På zoo affären kostar en agility tunnel 600 kr vi tyckte de var lite dyrt så vi köpte en barntunnel på IKEA för 200 :)

Snart kanske ska Matilda komma med in hund så de ska få träffas.. får se hur det blir det skiljer bara två dagar på dem!
Igår när jag var i stellet red jag samber!<3 sen så blev det att jag jobbar kvar på Tisdagar med johanna. :)

På Samber i vintras :)


trött och Svettig samber<3


Första skoldagen...

...Varade i en kvart! När vi kom till skolan så hade vi vikarie för våran lärares pappa var sjuk och låg på sjukhus, så vi hade upprop med våran syslöjds lärare. Så här gick det till: Vi fick våra scheman där var allt överstruket förutom torsdag och fredag... och så sod det preliminärt så hade vi upprop sen sa hon på fredag så de som hat träslöjd eller teknik har sovmorgon men de som har syslöjd ska vara här. Då frågade vi villka som hade vad, men det visste hon inte hon visste inte heller villken spanska lärare vi skulle ha, bah: jahaaaaaa! Sen en gång till men nu vet alla vad som gäller torsdag och fredag? Alla säger Nej! Så säger hon va bra då kan vi sluta! Vi var i skolan i en kvart! Men iallafall på schemat så stod det under det som var överstruket att vi en dag skulle börja åtta och sedan sluta halv fem! Usch jag är så himla glad att skolan har börjat igen, HA HA!

Sen följde Johanna R Matilda soh sofia  med mig hem och lite senare kom johanna T! De ville hälsa på Leo m.m men Leo har varit sjuk i natt och inte varit så pigg på förmiddagen men sen på eftermiddagen piggna han till! :)
Vi tror det kan ha varit efter reaktion på att han vaccinerade sig igår!

Sen så kom Matildas mamma med hennes valp och så skulle de gå hem för Matilda skulle vakta Iza som hon heter ;P
Sen efter ett tag gick Sofia och Johanna R hem till Sofia för de skulle baka en tårta för Sofias mamma fyllde år!
Johanna T gick hem samtidigt ;P
Jag och lukas gick då en bit med Leo och följde Johanna och Sofia.

Sen kom mamma och Markus hem från nåt samtal påskolan efter som han ska börja imorgon i 6:an så då gick jag hem till Matilda och lekte lite med Iza och ssatt vi och leta lite på internet efter unghunddom grejs vi hitta rätt så mycket bbra! :)

Sen behövde jag gå hem och vakta leo för mamma behövde handla sedan åkte jag mamma och Leo och hämta Markus som spelade innebendy i hallonbergen, åkte hem släppte av Markua lassa in mina gammla kläder och köra till nåra kompisar och lämmna de, där vart vi bjudna på fika och sen har jag just kommit hem.

Det var min dag de!

Imorgon blir det skola sluta vid ett tolv när var det? och sen stallet och lektion för Malin!! :D:D sen Jobbar möte:)
Juste för de som går i mmin klass det är smart att ha badklädermed sig till gympan för vi ska simma! ;)



Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!




Idag ska ja till stallet igen som igår, har ridit Ran och ska göra det idag och imorgon också,  vi kanske kommer att få hoppa imorgon om vi har tur :)
Vi fick välja hästar såklart man tar Ran då, :P
haha har inte så mycket mer att skriva.. Jo de andra daarna men de vet jag inte om jag orkar haha :P I lÖrdags var vi allafall på kräftskiva, med inte så goda drinkar, haha :)
ska ta en buss som går tio i tre med Mimmi och kanske Mathias?
aja det är om ett tag..

Ung-08

Hejsan hoppsan vad har alla gjort idag då? Själv har man varit på ung-08 med Mimmi, haha. :)
Senare ska jag och julia hyra skräckfilm! Det brukar sluta med att jag och julia sitter under en filt och typ skriker lite då och då!
Mamma har gjort något som inte ser alls gott ut till middag...Hoppas jag gillar det ändå men annars skiter jag i att äta!

fan fan ska jag skriva mera? :P Nån som vill ha en bild? nähä, inte de men det kommer en iallafll som ni tvingas titta på!

Haha en bid är vi va hemma hos matilda och prvade maskerad kläder Sofia och Matilda


nu öser regnet ner och det öser facebook mail i så jag ska gå in och titta var det va för nåt ;P


Erikdalsbadet!

Idag har jag varit på eriksdalsbadet! När ja komm dit så hade jag glömt bikinin tack vare mamma! Den var smutsig sen går och då tvättade mamma den, sen la jag i den i min väska då sa mamma att jag skulle hänga den på tork okej då tänkte jag. Då slutade det med att jag glömde att ta den när de komm så fick mamma komma och lämmna den! Haha jag trodde inte jag skulle våga åka vatten rutsckana men den var ju jätte mesig! Haha jag har minnen av att sådanna var läskiga! Det var ganska tråkit man nådde botten överallt ch mesigt överallt om man kan säga så haha så jag och vanna satt mest och va överkokta spagetti i bubbelpolen! ;)
Efter vi badat i en och en halv timme så at vi lunch lite över två jag åt pannkaor med sked! ;P Fick inga bestick så jag tog en glass sked haha!

Sen följde jag med Vanna hem vi drack te och spela knäppa spel på datorn och spela Buzz och jag hade noll poäng haha, typiskt att alla skulle sno mina poäng! ;P

Snart ska jag och jojo gå en promenad med hennes lilla system kamera ;P
No picture today!:(

Tja!

...Så säger jag alltid nu för tiden! Lite irriterande kanske ;P
Idag så ska jag följa med Mamma Lukas Markus och Leo till Blålagun. Sen när vi kommer hem om det inte är för sent ska jag åka och shoppa med Johanna.
jaa, vad ska man skriva mera?

Bild från landet, längst till höger Mimmi mitten Markus till vänster jag! ;P

9/8-09

Tja!
Nu har jag kommit hem från landet ;)
slut på äventyr för sommarn.. eller kanske inte om Jojo den lilla skiten kunde höra av sig! va kanske ska sova på studsmattan men det är det att det ska inte bli bra väder imorgon så frågan är om det kommer inatt...
Snart så börjar skolan igen.. ja vem vill börja skolan? Inte jag iallafall men det är väl lite kul att träffa alla och sånt ;) en och en halv vecka kvar!

Leo han växer med en himla fart! Och med tiden har han blivit en liten bad galning.. Idag när jag gick en promenad med honom på landet bara slängde han sig ut i vattnet och simma och lekte!

Här är han 4 veckor gammal! första gången vi träffan han!


För en vecka sedan.. då han var drygt tio veckor!


# Augusti


Nu sitter jag vid datorn med jojo eller jojo ritar en häst! HA HA!
Igår så var jag och grilla med Jojjo Julia Paola och Lina vi smaska i oss en hamburgare och mini marsmellows! Nu har vi grillning här hemma med jojos familj! ;P
Idag har jojo städat mitt rum de va ganska najs att slippa göra det själv!
haha!
Imorgon ska jag till Åldersskogen på friluftsdag med Mimmi! :P
När jag får bilder från jojo på Leo som vi tagit på honom idag får jag ta och lägga ut dem haha! Hmm rätt knäpp inläg bara skriver lite typ XD
 
Från Johanna Thedéen:
Härligt värre! Jag gör en fin serie, här ska ni få en bild!




HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

OM EMMA.. halvt oseriös, bloggande flicka som gillar att rida, vara i stallet och umgås med vänner. Kritisk mot det mesta som går att finna.

OM BLOGGEN.. är till för att nu blogga på nytt och försöka att vara lite mer "seriös" med bloggandet. Här visas bilder och text.
RSS 2.0