Biologi

Idag gick jag och några till i min klass och klaga till våran klassföreståndare på biologiläraren. Efter som vi ska ha nåt prov som vi inte ens har läsrt oss i skolan typ så sa hon att det inte va sp viktigt och de behövde inte gå sådär jätte bra :)
Hon sa: Vi tar tag i det i åttan eller nian :)

Söt eller vad? Maxsimas föl :)


7 skoldagar kvar!!

Idag har det inte hänt så mycket, jag har varit ch ridit och de va väl de ända. Jag hade Gina och hon va as rolig idag :)
Vi skulle hoppa ute men just när vi skulle gå ut så bara öste det ner regn så vi fick galophera lite bommar innnan vi började.
Nu öser det också ner regn. Vet inte men skulle kanske gå en promenad med Jojjo men eftersom det regnar så vet jag inte om det blir av.

Förra sommaren på gina,eller säger man kanske i sommras?


PUSS


SKIT!

Igår var jag i stallet och red, jag hade Pricken och det gick väl bra. Innan så hade vi aktivitetsdag på Kärsön de va inte så roligt, men vi fick iallafall sluta jätte tidigt så då åkte jag till stallet och smörjde träns, haha alla skulle smörjas innan sommarlovet så det var väl bara att börja ;)
Jag va också och tittade på fölet som kommit kvällen innan vid tio, då det fortfarade var lektion.

Sedan idag så hade vi också aktivitetsdag med venisage i slutet, man fick chips och cider men alla killar sprang ju omkring där det fanns chips åt upp dem så inte vi andra fick. Sen vid ett kanske så fick vi sluta. då följde Johanna och Sofia med mig hem för vi skulle plugga till biologi provet, de jag inte ser fram emot! Om vi inte skulle ha det där J*VLA provet så skulle det vara så himla skönt!


Jag har hittat sladden...Laddat upp alla 833 bilderna raderat dem fårn mobilen och nu så är det bara sånna bilder jag har laddat ner förut vad har hänt??
Nu ska jag titta på fotboll orkar inte med den här himmla dator jäveln!

Puss

Tårttävling

Nu har jag verit med charlotte, haha vi spelade mario cart och min lillebror ägde! Däremot var jag och Charlotte inte lika duktiga XD
Ikväll blir det en promenad med Johanna, vet inte om hon tänker ta med sig kameran men det får jag hoppas på haha, ävan fast det inte blir lika bra bilder i mörkret som i ljuset.
Nästa måndag har jag jätte jobbigt biologi prov, eller igentlien är det nog inte så jobbigt bara det att våran lärare är helt sjuk!
1. Hans anteckningar kan man inte läsa eller fatta
2. Han berättar mest historier
3. Vi har knappt lärt oss någon ting (enligt mig)
4. Han säger inte vad vi ska kunna
5. Han ska sluta i våran skola efter sommaren och vi hinner ändå inte hinna få tillbaka proven!
 Varför då mening att ha ett prov för?

Idag hade jag och Julia lika dana tröjor och ljusa jeans, haha de kanske va lite töntigt men de får vi ta ;)
Min mobil sladd är borta så jag har svårt att ladda in nya bilder sen dagen... Isånnafall så skulla ni fått sett den tårtan som gick vidare från våran klass i tårttävlingen idag. De va inte som jag trodde det fanns 5 st tårtor och det var mer än vad de flesta hade! Det var till och med två st klasser som inte hade tårta med sig! Haha!

Får se om jag kan hitta den jävla sladden så jag jag ka nladda neren bild på tårtan senare...

Puss


Rekord?

Haha jag vet inte om man ska kalla det rekord men iallafall 6 st besökare varja dag denna blogg har funnits hittills ;)
Tack Tack! ;)


Någon som längtar tillbaka till vintern? ;) Haha inte jag iallafall! För er som vill veta så är det bara 16 dagar kvar tills det är skolavsluting!!



Söndag

Har just ätit god thai mat, sedan duschat och haft klara uppe en stund. Innan de så var jag och tittade på när min mamma var och red:)
Idag har jag också varit och shoppa med Julia.
Imorgon är det tårttävling och våran klass ska förståss vinna(A). Men det blir nog lite svår jag tror det kommer att bli sä här:
 Påväg till skolan
-Mm,va gott de ska bli med lite tårta
I skolan med klassen:
-Ojsansa vi hade visst inget bidrag, aja vi vinner ändå, haha.
Hmm, det kommer nog inte vara någon som har bakat men vi kan ju alltid hoppas eller hur? XD

Haha, bild sen i fredags, me and my brothers:)


Nu ska jag ta och dricka lite te, eller det kanske blir varm mjölk? Det smakar faktiskigt helt okej bara att det kanske inte luktar så himla gott!

Puss

WAYOFEMMA


Johanna Thedéen (www.kindofjohanna.blogg.se) håller på med en bloggdesign just nu!
Beräknas vara klar i morgon eller i kväll ;D

Emma har beslutat att vara lite mer "seriös" inom bloggandet, vi får väl se hur långt detta räcker. Hon tycker iaf om att fota, men har ingen systemkamera - så hon snor min när vi är på promenader. Men annars så är hon en pärla till vän och är duktig på att skådespela, de må jag säga!

OM EMMA.. halvt oseriös, bloggande flicka som gillar att rida, vara i stallet och umgås med vänner. Kritisk mot det mesta som går att finna.

OM BLOGGEN.. är till för att nu blogga på nytt och försöka att vara lite mer "seriös" med bloggandet. Här visas bilder och text.
RSS 2.0